Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΤΣΑΠ


ΥΛΙΚΑ

3 Κιλά ντομάτες ψιλοκομμένες .
160ml Ξύδι.
9 Γαρίφαλα.
5 Λοβοί κάρδαμο.
½ Κουταλάκι άσπρο πιπέρι.
½ Κουταλάκι κανέλα σκόνη.
3 Κουταλάκια πάπρικα.
80 Γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική.
2 Κουταλάκια αλάτι.
4 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
25 Γραμμάρια λιαστές ντομάτες.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και μόλις πάρουν βράση χαμηλώστε την φωτιά και σιγοβράστε ώσπου να ελαττωθεί κατά το 1/3 θα χρειαστεί περίπου 3 ώρες .
Περάστε το μείγμα από το μήλο και μετά ελέγξτε την πυκνότητα αν δεν έχει την πυκνότητα την επιθυμητή μπορούμε να την βράσουμε λίγο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: