Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Πως θα κάνω Λουκούμι



Λουκούμι ελαιολάδου  
   


Το σερβίρω πάνω σε ένα ξύλο ελιάς  το μπρίκι (όπως είναι ζεστό θερμαίνετε το ξύλο και η μυρωδιά που απλώνεται στον χώρο είναι “ πανάκριβη  “)με τον Ελληνικό καφέ , ένα φλιτζανάκι όπως παλιά , και σε ένα κομμάτι λαδόκολλα με χυμένη άχνη ζάχαρη το λουκούμι μου …….   Απλά τέλειο για να τελειώσεις ένα γεύμα.
Θα ανεβάσω σχετική φωτογραφία ..........ZC
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!χάρηκα πολύ όταν είδα τη συνταγή σας γιατί ήθελα να δοκιμάσω να κάνω σπιτικά λουκούμια να εντυπωσιάσω και τον καλό μου που του αρέσουν πολύ. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες σας αλλά στους 114 βαθμούς κελσίου ήταν τόσο πηκτό το μίγμα που με πολύ μεγάλη δυσκολία το ανακάτεβα. Νομίζω ότι έγινε καραμέλα.Δε μπορώ να καταλάβω που έκανα το λάθος. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι μπορεί να έφταιξε? μη ξεχασω να αναφέρω ότι έκανα μικρότερη δόση (για 1 κιλό ζάχαρη)αλλά δε νομίζω να έχει κάποια σχέση!σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Λία