Πως θα καθαρίσω γαρίδες σωστά
Πριν από 14 χρόνια που ξεκίνησα όταν έμπαινα στην κουζίνα κάθε μέρα με περίμεναν 20 kg γαρίδες … Μια φαγούρα έτρωγε τα χέρια μου που σιγά σιγά νόμιζα ότι απλωνόταν σε όλο το κορμί μου …
Εκεί έμαθα να καθαρίζω της γαρίδες σωστά !
H σωστή διαχείριση των υλικών σε μια κουζίνα είναι το Α και το Ω . Καταρχήν δεν θα έχεις φύρα , θα μπορείς να ελέγχεις το κοστολόγιο σου καλύτερα, το γευστικό αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό και όλα αυτά ισούται με ένα ευχαριστημένο πελάτη και μια υγιή επίχειρηση !
Το video είναι αρκετά μικρό αλλά πολύ πλούσιο …..
Είναι αμαρτία ένα τόσο καλό και ακριβό προϊόν να μην το διαχωριζόμαστε σωστά.
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου