Μπεσαμελ
Θα δούμε στο video πως θα κάνουμε μπεσαμελ .
Για πολλούς από εμάς στο άκουσμα της και μόνο μας πιάνει ένα κάτι. Αναρωτιόμαστε θα πήξει, θα
δέσει θα είναι όπως πρέπει !
Μέχρι που το αναλήφθηκαν οι εταιρίες και το συσκεύασαν με αποτέλεσμα να μας το κάνουν
απλό.
Άλλα αναρωτιέμαι ποιο να κάνουν απλό
;
Αυτό που από μόνο του είναι απλό.
Anyway (αγλιστιν) πριν δούμε το video καλό θα είναι να γνωρίζουμε τη είναι
η μπεσαμελ. Η μπεσαμελ είναι μια σάλτσα, σάλτσα είναι ένα
παρασκεύασμα περισσότερο η λιγότερο ρευστό , κρύο η ζεστό . Γύρο στα 1950 ο
κυρνονσκι έγραφε σε ένα άρθρο του cuisine et vins de france . Οι σάλτσες είναι η τιμή
και το στόλισμα της γαλλικής γαστρονομίας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου