Το κάθε αυγό αποτελείτε από ασπράδι και κρόκο , το ασπράδι είναι 28gr μέσο όρο 87% νερό ,11% αλβουμίνη
, ο κρόκος είναι 20gr μέσο όρο 50% νερό 31% λιπίδια και 16% πρωτεΐνη . Η
διάμετρος εξαρτάτε από το μέγεθος άρα και από το βάρος .
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυγό … πατήστε εδω
..........ZC
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυγό … πατήστε εδω
Όσο αφορά για το
ψήσιμο του αυγού
έχει πολλές διαφορετικές θερμοκρασίες σε διαφορετικούς χρόνους . Πρέπει πρώτα
να βρούμε τη θέλουμε να κάνουμε . Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το ασπράδι μόνο ,
θέλουμε μόνο κρόκο, θέλουμε να έχει υφή σαν μέλι κτλ. Είναι καλό να πειραματιστούμε
σε διάφορες θερμοκρασίες και χρόνους . Θα σας δώσω ορισμένους χρόνους και θερμοκρασίες
ώστε να το πραγματοποιήσετε , αξίζει τον κόπο . Εδώ θα ασχοληθούμε με τον κρόκο
Στους συγκεκριμένους χρόνους
το ασπράδι θα είναι λιγότερο η περισσότερο σφιχτό
Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω
φωτογραφίες
125 λεπτά στους 62 ° C
75 λεπτά στους 63 ° C
55 λεπτά στους 64 ° C
45 λεπτά στους 65 ° C
40 λεπτά στους 66 ° C
25 λεπτά στους 68 ° C
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου